Pehmeätiivisteiset palloventtiilit höyrylle

Pehmeällä tavallisesti erilaisin grafiittitiivistein varustetut palloventtiilit soveltuvat kohteisiin joissa lämpötila ei nouse kovin korkeaksi (max. 250°C).

Tuoteohjelmastamme löytyvät sekä 2-tie että 3-tieventtiilit. 3-tiepalloventtiilit soveltuvat myös jakokäyttöön käytettäviksi.

Liitäntävaihtoehdot ovat hitsauspäät, kierteet tai laipat. Vaihtoehtona myös ohut, ainoastaan pallon mittainen ALFA 10 malli. Se on kevyt, kustannustehokas valinta useaan kohteeseen, johon halutaan laipallinen malli, mutta sallitaan lyhyempi rakennemitta.

Palloventtiilien pienet kokoluokat ovat rakenteeltaan "kelluvia" ja suuret tuettuja, niissä on Fire Safe-rakenne, antistaattisuus normin BS 5146 ja rakenne TA-Luft TüV:in mukaan.

Kyselyn mukaan toimitamme lämmitysvaipat, jatkokarat, erikoistiivisteratkaisut (TI, V) sekä venttiilit cryogeenikäyttöön.
Laaja materiaalivalikoima

Koska palloventtiili on tyypillinen prosessiventtiili, sen materiaalivalikoimakin on suuri. Erilaiset runko-, pallo- ja tiivistemateriaalikombinaatiot takaavat sen, että erilaisille väliaineille löytyy varmasti sopiva malli.

Ohjelmasta löytyvät sekä DIN- että ASME-luokituksen mukaiset venttiilit.

Palloventtiilimme ovat saatavana joko käsikäyttöisinä, pneumaattisin tai sähköisin toimilaittein tarvittavin lisävarustein.