Arvot

Arvot ovat yrityksemme toiminnan peruspilareita. Arvot ohjaavat kaikkea tekemistämme, viestintäämme ja käyttäytymistämme. Arvot kertovat, mitä me pidämme tärkeänä ja arvokkaana.

Asiantuntijuus

Asiantuntijuuden kautta voimme auttaa asiakkaitamme löytämään alan parhaat kokonaisratkaisut, nopeasti ja asiakkaittamme rahoja säästäen. Olemme markkinoiden laadukkain kokonaisratkaisujen tarjoaja.

Velvollisuutemme on jalostaa olemassa olevaa höyrytietämystä, kouluttaa ja pitää kiinni alan parhaasta tietotaidosta ja osaamisesta.

Palveluasenne

Konwell tunnetaan alan herrasmiehenä, joka aidosti välittää asiakkaan tarpeista. Asiakkaan ymmärryksestä syntyy pohja luottamukselle. Luottamus lunastetaan kerta toisensa perään rehellisyydellä ja täsmällisellä palvelulla, josta syntyy kumppanuus.

Yhteenkuuluvuus

Tiedämme, että suurin voima kaiken takana on meidän oma porukka. Olemme enemmän kuin normaali työyhteisö. Välitämme aidosti toisistamme ja haluamme tietää mitä kuuluu. Töihin on kiva mennä – kun työ on nautinto, elämä on ilo.

Perheyritykseen kuuluu vastuunkanto koko työyhteisöstä. Yhteishengen perusta on tasapuolisuus ja lojaalius. Teemme asioita pitkäjänteisesti. Pidämme huolta toisistamme, koska yhdessä teemme kaikkien tulevaisuutta.

Päästellään höyryjä

Koska osaamme höyryn, osaamme myös päästää höyryjä ja tarpeen tullen juhlistaa itseämme myös asiakkaittemme kanssa.