Yritys
 
Yritys

Konwell on teollisuusventtiilien, prosessiautomaation kenttälaitteiden ja kokonaisratkaisujen asiantuntija. Toimintamme perustana ovat laadukkaat tuotteet, korkea tekninen tietotaito sekä joustavuutta korostava palveluasenne. Tämä on ohjannut perheyrityksemme toimintaa jo vuodesta 1982.

Vuosien saatossa olemme kehittyneet kokonaistoimittajaksi, jonka asiantuntemus sekä laadukkaat tuotteet ja palvelut kattavat laajalti teollisuuden eri prosessit. Laitteiden ohella tarjoamme lisäarvona teknisen konsultaationasennus- ja huoltopalvelut sekä alan edistyksellisimmät laite- ja prosessikoulutukset.

Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti omaa prosessiosaamistamme ja pidämme kiinni alan parhaasta tietämyksestä.  Tätä tietotaitoa haluamme jakaa alalle vankan kokemuksemme ja asiantuntijuutemme kautta. Tuoteohjelmamme kattaa laitteet niin höyry-, kaasu- ja polttoainejärjestelmiin kuin muihinkin teollisuuden prosessijärjestelmiin.

Toimintavarmuus on asiakkaidemme elinehto. Jotta asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa, autamme löytämään toimivimmat kokonaisratkaisut nopeasti ja tehokkaasti.

Yrityksemme arvot

  1. Palveluasenne: ratkaisukyky, luottamus, joustavuus
  2. Asiantuntijuus: laatu, perinne, osaaminen, koulutus
  3. Yhteenkuuluvuus: yhteishenki, vastuunkanto, tasapuolisuus
  4. Päästellään höyryjä: huumori, juhlat, Beck´s

 

Lue vuoden 2022 yleisesitteemme