Suunnittelun tuki
 
Suunnittelun tuki

Yrityksessämme on pitkälti yli 200 henkilötyövuotta teknistä osaamista, mikä perustuu perheyrityksemme työntekijöiden pitkiin työsuhteisiin, ammattitaitoon ja kokemukseen. Lisäarvona hankituille tuotteille
voimme tarjota laajan teknisen tuen.

Teknisesti ja taloudellisesti sopivin tuote

Teollisuusprosessien suunnitteluvaiheessa venttiilit täytyy mitoittaa ja valita vastaamaan prosessiarvoja. Oikeat venttiilivalinnat tehostavat prosessin toimintaa, pidentävät huoltovälejä sekä järjestelmän elinkaarta.

Tekniset asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan omaan prosessiisi parhaiten soveltuvat tuotteet ja laitekokonaisuudet.

Kokonaistoimitukset suunnittelusta lopullisiin laitepiirustuksiin

Tyypilliset tekniset konsultaatiotapaukset liittyvät venttiilivalintaan.  Tapaus voi koskea vain yhtä venttiiliä tai laajempaa kokonaisuutta, missä halutaan esimerkiksi myös mitoittaa putkisto tai tehdä painehäviölaskelmat.  Kyseessä voi olla kokonaan uusi laitos, vanhan laitoksen modernisointi tai ns. ongelmakohteen kartoitus ja korjaus. Pitkä kokemuksemme mm. höyry- ja lauhdejärjestelmistä antaa erinomaisen valmiuden ratkoa asiakkaidemme haasteellisia ongelmakohteita.

Kartoitusten, keskustelujen ja ratkaisuehdotuksen jälkeen voimme tehdä mitoituslaskelmat, venttiilien asennus- ja putkistopiirustukset sekä nykyään myös laiteasennukset, joko omana työnämme tai yhteistyössä alihankkijoidemme kanssa.

Kartoitamme prosessien ongelmakohdat ja teemme alustavat korjaussuunnitelmat sekä toteutamme pienimuotoiset putkistomuutokset

Meillä on valmiudet ja luvat suunnitella, rakentaa ja toteuttaa järjestelmien automatisoinnit ja tehdä tarvittavat sähköpiirustukset.

Meidän henkilöstöllämme on yhteensä yli 200 vuotta kokemusta höyrystä ja lauhteesta. Asiakkaamme ovat kuvailleet palvelukokonaisuuttamme joustavaksi, nopeaksi ja erittäin asiantuntevaksi. Mikset sinäkin kokeilisi?

Yhteyshenkilö

Kaj Bergström
Myyntipäällikkö, tekninen tuki, automaatioasennukset