Säätöventtiilit ja toimilaitteelliset sulkuventtiilit

Pneumaattiset FEMA VDFPR -venttiilit ovat istukkasäätöventtiileitä yksitoimisella pneumaattisella toimilaitteella. Toimintasuunta on valittavissa, joko paine avaa (normaalisti suljettu) tai paine sulkee (normaalisti auki). Jatketulla paljetiivistetyllä karalla sekä kannella varustetut venttiiliyhdistelmät soveltuvat käytettäväksi kryogeenisille väliaineille aina -196 °C:n asti.

Venttiilin runko on suoramallinen istukka ja se on suunniteltu niin, että suuri virtauskerroin, CV, alhaisella painehäviöllä on mahdollista. Toimilaite on pneumaattinen kalvotyyppinen ja soveltuu enintään 6 barg syöttöpaineille. VDFPR-venttiilit valmistetaan standardin ASME B16.34 mukaan ja ne täyttävät myös painelaitelain, 97/23/EY (PED), asettamat vaatimukset.

Erikoismallit

Valikoimassa on erikoismalli vaihdettavalla häkillä ja tasapainotetulla keilalla. Erilaisilla häkin reikien muodoilla voidaan parantaa säätösuorituskykyä tai minimoida melua ja kavitaatiota. Tasapainotetun keilan avulla saadaan venttiili herkkäliikkeisemmäksi suurilla paine-eroilla.

Cold Box-käyttöön on suunniteltu oma erikoismallinsa, jossa on pyritty optimoimaan venttiilin huollettavuutta. Venttiilin kara, palje, häkki ja keila ovat irrotettavissa yhtenä pakettina, mikä mahdollistaa helpon huollettavuuden venttiilin rungon ollessa pakattuna eristeiden sisään.

 

Kysy lisää säätöventtiileistä ja toimilaitteellisista sulkuventtiileistä yhteyshenkilöiltämme.