Säteilylämmittimet nestekaasulle

MARK Infra-HT -säteilylämmitin nestekaasulle

Säteilylämmittimet soveltuvat erityisen hyvin suurten tilojen lämmitykseen, mutta säteilijä on erittäin hyvä valinta myös kohdelämmittimeksi. Kaasukäyttöisiä säteilylämmittimiä voidaan hyvin käyttää monissa erilaisissa prosesseissa, joissa kohdetta täytyy kuumentaa. Säteilijöitä on toimitettu mm. asfaltin muokkaus-, teräksen lämpökäsittely- ja kalan savustusprosesseihin.

Infrapunasäteilylämmitys on energiatehokas ja miellyttävä tapa lämmittää suuria tiloja. Säteilijöiden energiatehokkuus perustuu siihen, että työpisteen olosuhteet voidaan pitää mukavina, ilman että suurta ilmamassaa täytyy turhaan lämmittää.

 

Edustamme hollantilaisia MARKia ja HOAF Infrared Technologiesia

AMTB11-säteilylämmitin

MARKin valikoimaan kuuluvat keraamiset säteilylämmittimet soveltuvat erityisesti tilojen lämmitykseen. HOAF valmistaa prosessilämmitykseen ja esimerkiksi liikuteltavaksi kohdelämmittimeksi soveltuvia teräsverkkoisia säteilijöitä.

Toimitamme myös asiakkaan tarpeen mukaan koottavia valmiita paketteja. Pakettiin voi sisältyä säteilijän lisäksi esimerkiksi kaasuletku, paineensäädin, letkurikkoventtiili ja/tai teräksinen suojakehikko. Lisäksi valikoimassa on liikuteltava, omilla jaloillaan seisova säteilijä, joka on varustettu kaatumissuojalaitteella. Säteilijäpaketit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille.

Kysy yhteyshenkilöiltämme lisää säteilylämmittimistä.