Varoventtiilit nestekaasulle

 Rego Multiport -varoventtiili nestekaasulle

Varoventtiilien tehtävänä on päästää prosessista paine pois, mikäli se nousee korkeammaksi kuin venttiiliin säädetty asetuspaine. Asetuspaine tuotetaan jousen avulla, joka on puristettu jousilevyjen väliin. Jousilevyn yläpää on lukittu, jolloin voima vaikuttaa vain alaspäin. Mikäli keilan alapuolella paine nousee jousivoimaa korkeammaksi, avautuu varoventtiili. Varoventtiilin sulkeutuminen tapahtuu 10–30 % asetuspaineen alapuolella. Siksi operointipaine ei saa olla liian korkea.

Tuoteohjelmistostamme löytyy kattava valikoima varoventtiilejä eri prosessien tarpeisiin. Pieniä kierteellisiä prosessiteollisuuden haponkestäviä venttiilejä sekä nestekaasuille soveltuvat varoventtiilit.

Ohjelma sisältää niin matala- kuin korkeanousuiset varoventtiilit avoimella ja suljetulla pesällä sekä huput avoimesta kaasutiiviiseen malliin. Valikoima takaa sopivan mallin löytymisen höyry-, neste- ja kaasukäyttöön. Dynaaminen ja/tai staattinen vastapaine ei saa ylittää 10 % asetuspaineesta, mutta mikäli tätä ei voida välttää, varoventtiili voidaan varustaa paineentasauspalkeella.

 

Hyvä puskurivarasto helpottaa kiiretoimituksia

Mitoitamme ja valitsemme asiakkaillemme käyttökohteeseen sopivat varoventtiilit.

Pidämme hyvää puskurivarastoa erimallisista rungoista ja jousista. Viritämme kiiretoimituksissa venttiilit nopeasti ja luotettavasti haluttuun asetuspaineeseen. Myös varoventtiilihuollot onnistuvat kauttamme.

Edustamiamme päämiehiä ovat muun muassa RegO, gAvilar, ARI-Armaturen ja Niezgodka.

 

Kysy yhteyshenkilöiltämme lisää oikeasta varoventtiilivalinnasta.