Kurssit

Konwell-koulutukset perustuvat yli 200 henkilötyövoimavuoden kokemukseen erilaisista teollisuuden prosesseista. Se tuo koulutuksiin käytännönläheisyyttä sekä mahdollistaa case-esimerkkien käytön arkielämästä. Koulutukset pidetään vuorovaikutteisina, jolloin tilaisuuksissa pureudutaan juuri kunkin ryhmän omiin mielenkiinnon alueisiin, yleisiä perusteita toki unohtumatta. Koulutuspaketti kuorrutetaan sopivalla huumorilla.

Kurssit

Yleiskurssi Labra (syksy 2018)

12.-14.9.2018 pidettävä yleiskurssi LABRA on kattava tietopaketti höyry- ja lauhdejärjestelmistä monilla käytännön esimerkeillä. Koulutettavia kannustetaan tietojen jakamiseen ja aktivoidaan opetukseen mukaan.

Lue lisää
Kaasu- ja polttoainekurssi Liekki

KONWELL-koulutustarjontaa täydentää uusi LIEKKI-kurssi. Se on tiivis peruskoulutuspaketti, jossa opitaan tuntemaan erilaiset polttoaineet ja energiakaasut sekä niiden laitevalintaan liittyvät ominaisuudet ja säädökset.

Lue lisää
Yleiskurssi Labra (kevät 2019)

10.4.-12.4.2019 pidettävä yleiskurssi LABRA on kattava tietopaketti höyry- ja lauhdejärjestelmistä monilla käytännön esimerkeillä. Koulutettavia kannustetaan tietojen jakamiseen ja aktivoidaan opetukseen mukaan.

Lue lisää
Asiantuntijakurssi Gestra

Aiemmin opittu teoria kerrataan ja havainnollistetaan koulutuksia varten rakennetuissa erikoislaboratorioissa. Asiantuntijakurssilla näet putkiston ja prosessien sisällä tapahtuvat fysikaaliset ilmiöt.

Lue lisää
Yleiskurssi Labra (syksy 2019)

9.10.-11.10.2019 pidettävä yleiskurssi LABRA on kattava tietopaketti höyry- ja lauhdejärjestelmistä monilla käytännön esimerkeillä. Koulutettavia kannustetaan tietojen jakamiseen ja aktivoidaan opetukseen mukaan.

Lue lisää
Asiantuntijakurssi Gestra

Aiemmin opittu teoria kerrataan ja havainnollistetaan koulutuksia varten rakennetuissa erikoislaboratorioissa. Asiantuntijakurssilla näet putkiston ja prosessien sisällä tapahtuvat fysikaaliset ilmiöt

Lue lisää
Yleiskoulutus venttiileistä

Miksi on erilaisia venttiilityyppejä? Milloin istukkaventtiili on parempi kuin luisti? Milloin on edullisinta käyttää palloventtiiliä? Mitä tulee huomioida valittaessa venttiiliä?

Lue lisää
Peruskurssi Träppi/ Gestra Mobiler Prüfstand

Kurssi sisältää perustiedot lauhdejärjestelmistä ja laitteista.

Lue lisää