Koulutukset
 
Koulutukset

Meillä on yli 200 henkilötyövuoden ammatillinen kokemus ja osaaminen erilaisista teollisuuden prosesseista. Koulutuksemme pohjaavat tähän tietotaitoon, sen tuomiin käytännön esimerkkeihin sekä innostavaan koulutustyyliimme.

KOKEMUKSIA

LIEKKI
”Kokonaisuus oli täysi kymppi. Olen osallistunut paljon erilaisiin koulutuksiin, joten koen olevani kokemusasiantuntija.”

”Hyvä keskusteluilmapiiri, oli hyvä käsitellä asioita asiantuntijoiden kesken koulutuksen aihepiirien tiimoilta. Järjestelyt erinomaiset.”

”Käytännön esimerkit toivat lisää ymmärrystä laitteiden toiminnasta.”

LABRA
”Koulutus, joka maksoi itsensä takaisin jo ennen ensimmäistä taukoa!”

”Opetus oli eläväistä ja sen takia mielenkiintoinen. Kysymyksiin sai vastauksia ja niissä paistoi luennoitsijoiden mielenkiinto.”

”Paras kurssikokonaisuus, jossa olen koskaan ollut!”

Vuoden 2024 kurssit — ilmoittaudu!

Yleiskurssi Labra kevät 2024 - loppuunmyyty

Keväällä 2024 pidettävä yleiskurssi LABRA on kattava tietopaketti höyry- ja lauhdejärjestelmistä monilla käytännön esimerkeillä. Koulutettavia kannustetaan tietojen jakamiseen ja aktivoidaan opetukseen mukaan. Teoria havainnollistetaan workshop-, ryhmätyö- ja laboratorioharjoituksilla. HUOM. KEVÄÄN 2024 KURSSI ON LOPPUUNMYYTY.

Lue lisää
Asiantuntijakoulutus: liekinestimet ja hengitysventtiilit, Protego Saksa

Tutustu liekinestimiin ja säiliöiden yli-/alipaine- eli hengitysventtiileihin Protegon tehtaalla Saksassa.

Lue lisää
Asiantuntijakurssi Gestra Bremenissä

Kurssilla käydään läpi höyryn ja lauhteen ominaisuudet, h&l järjestelmät ja lauhteenpoistolaitteet. Erikoislaboratorioissa nähdään putkiston ja laitteiden sisällä tapahtuvia fysikaalisia ilmiöitä.

Lue lisää
Yleiskurssi Labra syksy 2024

Syksyllä 2024 pidettävä yleiskurssi LABRA on kattava tietopaketti höyry- ja lauhdejärjestelmistä monilla käytännön esimerkeillä. Koulutettavia kannustetaan tietojen jakamiseen ja aktivoidaan opetukseen mukaan. Teoria havainnollistetaan workshop-, ryhmätyö- ja laboratorioharjoituksilla.

Lue lisää
Kaasu- ja polttoainekurssi Liekki

LIEKKI on kaksipäiväinen kurssi, jonka käyneet ymmärtävät paremmin kaasu- ja polttoainejärjestelmiä sekä tuntevat polttoainevirtojen hallintaan tarvittavat venttiilit, mitta- sekä turvalaitteet. Kurssilla hankittu osaaminen parantaa laitoksen turvallisuutta ja käytettävyyttä.

Lue lisää
Kaasu- ja polttoainekurssi Tuikku

TUIKKU on asiakkaille räätälöity, heidän omissa tiloissaan — tai meidän tiloissamme — järjestetty kaasu- ja polttoainelaitteiden peruskoulutus

Lue lisää
Yleiskoulutus venttiileistä

Miksi on erilaisia venttiilityyppejä? Milloin istukkaventtiili on parempi kuin luisti? Miksi pallo- ja läppäventtiileitä käytetään niin usein? Mitä tulee huomioida valittaessa venttiiliä?

Lue lisää
Peruskurssi Träppi / Gestra Mobiler -esittelyauto

Kurssi sisältää perustiedot lauhdejärjestelmistä ja laitteista. Opetukseen on mahdollista lisätä lauhteenpoistimien toimintaa havainnollistava esittelyauto-osuus. Auto on Suomessa kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää

Pidetyt webinaarit

Webinaarimme ovat asiakkaillemme veloituksetta katseltavissa.
Kirjaudu sisään nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi

Höyryturvallisuus – mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota? Lue lisää

Webinaarimme ovat asiakkaillemme veloituksetta katseltavissa.
Kirjaudu sisään nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi

Säiliöiden hengitysventtiilit Lue lisää