Palvelut
 
Palvelut

Myyntiprosessimme koostuu tuotteiden lisäksi tarkoituksenmukaisesta laitevalinnasta ja after sales -toiminnoista. Olemme kehittäneet pala palalta kokonaisen palvelupaketin tuotteidemme ympärille.

Suunnittelun tuki auttaa valitsemaan teknisesti ja taloudellisesti sopivimman tuotteen. Teemme asiakkaan puolesta tarkoituksenmukaisen venttiilivalinnan huomioiden myös venttiiliä ympäröivän putkiston ja väliaineen virtausnopeudet.

Mekaaninen huolto tekee tarvittaessa venttiiliasennukset sekä huoltaa venttiilit ja laitteet nopeasti ja joustavasti.

Automaatiohuoltomme tehtävänä on koota, virittää ja tarkistaa meiltä lähtevät venttiilit ja laitekokonaisuudet, suorittaa laiteasennuksia sekä on asiakkaittemme apuna häiriötilanteissa kentällä.

Mittauspalvelu on osa after sales -toimintaamme. Siihen kuuluu esimerkiksi lauhteenpoistimien kuntokartoitus ja huolto. Samoin tarvittaessa mitoitamme venttiilit, mikäli asiakkaamme haluaa lisätä niihin esimerkiksi turvallisuutta lisääviä turvalukkoja tai muita operointia helpottavia apuvälineitä

Järjestämme myös monipuolisia koulutuksia omissa tai asiakkaiden tiloissa laaja-alaisesti eri teollisuuden aloille ja käyttäjäryhmille.

Yhteyshenkilöt

Jouni Liimatainen
Markkinointipäällikkö
Kai Heinänen
Varatoimitusjohtaja