Energia-avain
 
Energia-avain

Energia-avaimessa pureudumme laitoksenne energiatehokkuuden parantamiseen konkreettisin keinoin. Etsimme kanssanne suoraviivaisia tapoja tehostaa energiankäyttöänne sekä pienentää samalla primäärienergian kulutusta ja hiilijalanjälkeä.

Laitoksessa kuin laitoksessa saattaa lymytä useampia kohteita, joissa energiankäyttöä olisi mahdollista tehostaa ja saada sitä kautta säästöjä. Taloudellisesti kannattavimmat tehostustoimenpiteet voidaan haarukoida laskemalla niiden kustannukset ja takaisinmaksuajat.

Parannetaan laitoksenne energiatehokkuutta

Energia-avain on käytännönläheinen selvitys, jossa kartoitamme laitoksellenne energiansäästökohteita. Tutustumme prosessinne energiankäyttöön ja etsimme potentiaalisia kohteita, joita voidaan lähteä heti tehostamaan.

Selvityksen aikana tutustumme laitokseenne ja sen oleelliseen dokumentaatioon. Otamme keskusteluun mukaan teidät ja keskeisen henkilökuntanne, jotta saamme mahdollisimman hyvän kuvan energiankäytöstä sekä laitoksen käyttötavoista. Käymme yhdessä läpi energiavirrat osastoittain ja ideoimme energiankäytön tehostamismahdollisuuksia. Te tuotte pöytään laitostuntemuksenne ja me työkaluja energiatehokkuuden parantamiseen.

Innostavien keskustelujen jälkeen palaamme toimistolle reput täynnä eväitä. Jatkamme omatoimisesti työtä tekemällä:

  • Selvitykset
  • Konseptisuunnittelun
  • Taselaskennat ja vuosienergialaskennat
  • Budjettikyselyt
  • Kustannusarviot
  • Kannattavuustarkastelun

Konkreettisia toimenpide-ehdotuksia

Kirjaamme tulokset raporttiin. Tähän kuuluvat tehostamis- ja säästökeinot sekä karkeat arviot niiden takaisinmaksuajoista.

Lopuksi käymme kanssanne läpi valmiin raportin ja toimenpide-ehdotuksemme. Keskustellemme parhaista etenemistavoista ja olemme käytettävissänne potentiaalisimpien toimenpiteiden toteutettavuusselvityksissä sekä niiden käytännön toteutuksessa.

Soittakaa tai lähettäkää viesti yhteyshenkilöllemme, niin keskustellaan tarpeisiinne sopivasta selvityksestä.

Yhteyshenkilö

Kai Heinänen
Varatoimitusjohtaja