Höyrystimet ja höyrystinkeskukset

Höyrystimen tehtävä on muuttaa nestekaasu hallitusti nestefaasista kaasufaasiin, jolloin sitä voidaan käyttää prosessikaasuna. Tarjoamme höyrystimiä sähkölämmitteisinä 15–1 400 kg/h kapasiteeteilla sekä kuumavesikiertoisina 200–14 000 kg/h kapasiteeteilla. 

 

Sähkölämmitteiset höyrystimet FAS 2000

FAS 2000 -höyrystimet

Sähkölämmitteiset FAS 2000 -kuivahöyrystimet eivät tarvitse lainkaan erillisiä lämmönsiirtonesteitä. Laiteessa on lämpöä siirtävä alumiininen kierukka, jonka lämpötilaa monitoroidaan integroiduilla termostaateilla esisäädettyjen lämpötilarajojen mukaisesti. Kaksi magneettiventtiiliä ennen höyrystintä takaavat turvallisen toiminnan. Ali- tai ylilämpötilanteissa magneettiventtiilit sulkeutuvat.

Nykyaikainen ja luotettava laite osaa huomioida höyryvirtauksen muutokset, jolloin se voi tehdä muutoksia lämmityksen asetuksiin. Sähköisten FAS 2000 -höyrystimien nimelliskapasiteetti on 15–170 kg/h ja rinnakkain asennettuina jopa 1 400 kg/h.

Höyrystimillä ja höyrystinkeskuksillamme on CE-, PED- ja ATEX-hyväksynnät.

Sähkölämmitteisiä höyrystimiä on saatavilla sekä irrallisena että valmiina keskuksina kaappiin tai konttiin asennettuna. 

 

Vesikiertoiset höyrystimet FAS 3000

 

FAS 3000 -höyrystin

Vesikiertoiset FAS 3000 -höyrystimet käyttävät kuumaa vettä/glykoliseosta lämmönsiirtonesteenä. Höyrystimessä on termostaatti, joka valvoo veden kuumennusta. Kun vesi on saavuttanut höyrystämiseen tarvittavan lämpötilan, magneettiventtiilit laskevat LPG:n (eli nestekaasun) laitteeseen, jossa se alkaa höyrystyä.

Nämäkin nykyaikaiset ja luotettavat höyrystimet osaavat huomioida höyryvirtauksen muutokset, jolloin höyrystin voi itse tehdä muutoksia lämmityksen asetuksiin. Vesikiertoisten FAS 3000 -höyrystimien kapasiteetti voidaan valita 200–14 000 kg/h välillä.

Höyrystimillä ja höyrystinkeskuksillamme on CE-, PED- ja ATEX-hyväksynnät.

Vesikiertoisia höyrystimiä on saatavilla kaappiin tai konttiin asennettuna.

 

Kysy yhteyshenkilöiltämme lisää LPG-höyrystimistä.