Ilmalämmittimet nestekaasulle

MARK GC 1 -ilmalämmitin nestekaasulle

Lämmitettävä tila vaikuttaa sopivan ilmalämmittimen valintaan. Teollisuushalleissa ja suurissa tiloissa tuloilmalämmitys on usein paras ratkaisu, kun taas ahtaisiin tiloihin voidaan harkita kiertoilmalämmitintä. 

Tuloilmalämmitys – laitteet korvausilmavirtojen lämmitykseen

Kun teollisuushalliin tai muuhun suureen tilaan tarvitaan paljon korvausilmaa esimerkiksi voimakkaasti ilmaa likaavien prosessien takia, on keskitetty tuloilmalämmitys usein järkevin tapa lämmityksen toteuttamiseen. Kaasulla toteutetun tuloilmalämmityksen etuna on erinomainen hyötysuhde, ja toimittamamme tuloilmalämmittimet ovatkin nykyisten energiatehokkuusdirektiivien mukaisia.

Toimitamme edustamamme MARK:n GC-sarjan tuloilmakojeita, jotka asennetaan seinän viereen ja lämmitettävä korvausilma tuodaan lyhyen kanavan kautta suoraan ulkoa kojeeseen. GC-lämmittimet soveltuvat myös usealla yksiköllä toteutettuun hajautettuun tuloilman lämmitykseen. Lämmittimien palokaasut voidaan johtaa suoraan lämmitettävään tilaan tai tarvittaessa kanavoida seinän läpi ulos. Koska laitteet ovat ilmakierroltaan täysin suljettuja, ne soveltuvat hyvin myös tiloihin, joissa ilma on pölyistä tai muuten likaista.

Tuloilmakojeet soveltuvat tyypillisesti suurten ilmavirtojen lämmitykseen, ja niiden avulla tuloilmaa voidaan kuljettaa kanavaa pitkin voimakkaan radiaalipuhaltimen ansiosta.

Kiertoilmalämmittimet

Kiertoilmalämmittimet soveltuvat erityisesti mataliin tiloihin, joissa on paljon hyllyjä tai muita sellaisia rakenteita, jotka lokeroivat tilaa. Kiertoilmalämmitin on helppo asentaa esimerkiksi ylös seinälle, missä se ei ole muun toiminnan tiellä. Maahantuomiemme ilmalämmittimien polttoaineena voidaan käyttää maa- tai nestekaasua. Savukaasut voidaan johtaa joko suoraan lämmitettävään tilaan tai tarpeen vaatiessa tilasta pois. Lämmittimiä voidaan kesällä käyttää myös pelkkinä tuulettimina. Kiertoilmalämmittimien yksikkötehoalue vaihtelee 15 kilowatista aina 150 kilowattiin saakka.

Kiertoilmalämmittimissä käytetään aksiaalipuhaltimia, jotka kierrättävät ilmaa tilassa, mutta eivät aiheuta liiallista ja häiritsevää puhallusta.

Kysy lisää ilmalämmittimistä yhteyshenkilöiltämme.