Sähköiset toimilaitteet kryogeenijärjestelmissä

Sähköisten toimilaitteiden etu on niiden kokoonsa nähden huomattavasti suurempi kyky tuottaa voimaa verrattuna pneumaattiseen toimilaitteeseen. Näin ollen se soveltuukin hyvin suurikokoisiin, voimaa vaativiin venttiileihin.

Moottoritoimilaitteissa on perinteisesti käytetty oikosulkumoottoreita (synkronimoottori), joissa venttiiliä ohjataan haluttuun suuntaan vaihtovirralla roottorin käämien napaisuutta muuttamalla. Toimilaitteet toimitetaan vain tietylle jännitteelle ja taajuudelle.

Harjattomien tasavirtamoottorien (BLDC) yleistyminen pienemmissä toimilaitteissa on mahdollistanut 24 VDC-jännitteen käytön sekä joustavuuden vaihtojännitteissä. Esimerkiksi ARI-PREMIO-Plus-toimilaite käy vakiona jännitealueelle 90–264 VAC, 47–63 Hz.

ARI-PREMIO on kompakti toimilaite

Ohjelmassamme ovat ARI-PREMIO sähköiset lineaaritoimilaitteet, joiden voimakapasiteetti on mitoitettu järkevästi ja kustannustehokkaasti ARI-Armaturenin sulku- ja säätöventtiileihin. Valittavana on myös muita markkinoilla olevia sähkötoimilaitteita kuten AUMA, Bernard ja Rotork.

Voit katsoa webinaaritallenteemme ARI-PREMIO-Plus 2G -toimilaitteesta.

Kysy lisää sähköisistä toimilaitteista yhteyshenkilöiltämme.