Mittauspalvelu
 
Mittauspalvelu

Lauhteenpoistimien toimivuudella taataan tehokas ja energiaystävällinen järjestelmä sekä saadaan huomattavia taloudellisia säästöjä.

Olemme vuosien saatossa kuntokartoittaneet pieniä tuotantolaitoksia sekä tehneet systemaattista kunnonvalvontaa Suomen suurimpien höyrynkuluttajien kanssa. Laitoksen koosta riippumatta lopputulos on sama - perushyvässä kunnossa oleva järjestelmä on helppo ja edullinen pitää kunnossa. Meillä on useita case-esimerkkejä, joissa yhteistyömme alkaessa laitoksen vika-% huiteli reilusti kaksinumeroisissa luvuissa. Arkea olivat järjestelmän vesi-iskut, rikkoutuvat putket ja toimimaton järjestelmä, jossa huoltomiesten aika kului näiden vaurioiden tilkitsemiseen.

Säännöllisten kuntokartoitusten, mittausraporttien ja korjaustoimenpiteiden jälkeen on päästy tilanteeseen, missä vikaprosentti on pudonnut 1-4:ään. Huoltomiesten aika on vapautunut muihin töihin ja voimalaitoksella on voitu nähdä pienentyneen höyryn kulutuksen myötä selkeää energian säästöä ja siten nopeaa takaisinmaksuaikaa ja taloudellista hyötyä.

Tilaa meiltä lauhteenpoistimien kuntokartoitus. Tulemme paikan päälle ja mittaamme Gestra VKP EeX ultraäänimittarilla poistimien toimintakunnon.

Mittausten yhteydessä arvioimme ja raportoimme myös koko lauhteenpoistoryhmän laitteiden kunnon. Otamme kantaa laitevalintoihin ja ehdotamme parantavia toimenpiteitä. Esimerkiksi avoimien ohitusten sulkemisella voidaan saavuttaa kymmenientuhansien eurojen säästöt vuodessa (Lähde: Motivan hanke, Energiatehokas höyry- ja lauhdejärjestelmä)

Katso lyhyt video, kuinka mittaus ja huolto suoritetaan.

Saat meiltä mittauksen tuloksesta raportin sekä mahdolliset toimenpide-ehdotukset ongelmien korjaamiseksi. Raportin pohjalta voimme pitää myös palauteseminaarin, missä laajemmalle yleisölle avataan ko laitoksen lauhdejärjestelmän kuntoa ja kerrotaan toiminenpidesuunnitelmista.

 

Yhteyshenkilö

Jouni Liimatainen
Markkinointipäällikkö