Kaasuhälytysjärjestelmät maakaasulle

Kaasuhälytysanturit teollisuuden käyttöön

Kaasuhälytysjärjestelmä tuo turvaa kaikille kaasunkäyttäjille. Tiloissa, joissa kaasua käytetään tai varastoidaan, täytyy lakien ja asetusten mukaan olla toimiva kaasuvuotohälytysjärjestelmä. Sama pätee tiloihin, joissa kaasuputkistot kulkevat. Kaasuhälytysjärjestelmä on tärkeä osa laitteistokokonaisuutta, joka tekee kaasujärjestelmästänne turvallisen ja toimintavarman kaikissa olosuhteissa.

Edustuksiimme kuuluvat saksalaisen GWS:n laadukkaat kaasuhälyttimet ja hälytinkokonaisuudet. GWS-hälytysjärjestelmät voidaan tarvittaessa – esimerkiksi tilan koon perusteella – varustaa sopivalla määrällä antureita sekä halutulla määrällä sireenejä ja hälytysvaloja. Hälytys voidaan myös ohjata eteenpäin prosessinohjausjärjestelmään tai muuhun vastaavaan tietojärjestelmään.

Toimitamme hälytysjärjestelmiä valvomaan myös muita kuin maa- ja nestekaasujärjestelmiä. Esimerkiksi prosessit, joissa käytetään happea tai joihin voi kertyä häkää tai jotakin muuta haitallista kaasua, ovat hyvin tyypillisiä hälytysjärjestelmäkohteita.

Kysy lisää kaasuvuotohälyttimistä yhteyshenkilöiltämme.