Koulutukset
 
Koulutukset

Meillä on yli 200 henkilötyövuoden ammatillinen kokemus ja osaaminen erilaisista teollisuuden prosesseista. Koulutuksemme pohjaavat tähän tietotaitoon, sen tuomiin käytännön esimerkkeihin sekä innostavaan koulutustyyliimme.

Turku Energian vuoromestari Ari Manninen kommentoi LIEKKI-koulutusta näin: "Eilen kotiin ajaessamme keskustelimme koulutuksesta ja siitä, kuinka hyvä tunnelma oli läpi molempien päivien. Kaikki järjestelyt olivat huippuluokkaa illallista, kuljetuksia sekä tarjoiluja myöten. Myös koko henkilökunta ansaitsee ison peukun. Mukavaa porukkaa kaiken kaikkiaan. Tuolla samalla linjalla kun jatkaa, niin ei voi kuin hyvin mennä. Iso kiitos koko TE:n porukan puolesta ja hyvää tulevaa kesää kaikille."

Tutustu kurssien alta niistä saatuun koulutuspalautteeseen.

Vuoden 2023 kurssit — ilmoittaudu!

Kaasu- ja polttoainekurssi Liekki

LIEKKI on kaksipäiväinen kurssi, jonka käyneet ymmärtävät paremmin kaasu- ja polttoainejärjestelmiä sekä tuntevat polttoainevirtojen hallintaan tarvittavat venttiilit, mitta- sekä turvalaitteet. Kurssilla hankittu osaaminen parantaa laitoksen turvallisuutta ja käytettävyyttä.

Lue lisää
Yleiskurssi Labra kevät 2024

Keväällä 2024 pidettävä yleiskurssi LABRA on kattava tietopaketti höyry- ja lauhdejärjestelmistä monilla käytännön esimerkeillä. Koulutettavia kannustetaan tietojen jakamiseen ja aktivoidaan opetukseen mukaan. Teoria havainnollistetaan workshop-, ryhmätyö- ja laboratorioharjoituksilla.

Lue lisää
Asiantuntijakoulutus: liekinestimet ja hengitysventtiilit, Protego Saksa

Tutustu liekinestimiin ja säiliöiden yli-/alipaine- eli hengitysventtiileihin Protegon tehtaalla Saksassa.

Lue lisää
Asiantuntijakurssi Gestra Bremenissä

Kurssilla käydään läpi höyryn ja lauhteen ominaisuudet, h&l järjestelmät ja lauhteenpoistolaitteet. Erikoislaboratorioissa nähdään putkiston ja laitteiden sisällä tapahtuvia fysikaalisia ilmiöitä.

Lue lisää
Yleiskurssi Labra syksy 2024

Syksyllä 2024 pidettävä yleiskurssi LABRA on kattava tietopaketti höyry- ja lauhdejärjestelmistä monilla käytännön esimerkeillä. Koulutettavia kannustetaan tietojen jakamiseen ja aktivoidaan opetukseen mukaan. Teoria havainnollistetaan workshop-, ryhmätyö- ja laboratorioharjoituksilla.

Lue lisää
Kaasu- ja polttoainekurssi Tuikku

TUIKKU on asiakkaille räätälöity, heidän omissa tiloissaan — tai meidän tiloissamme — järjestetty kaasu- ja polttoainelaitteiden peruskoulutus

Lue lisää

Pidetyt webinaarit

Webinaarimme ovat asiakkaillemme veloituksetta katseltavissa.
Kirjaudu sisään nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi

Höyryturvallisuus – mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota? Lue lisää

Webinaarimme ovat asiakkaillemme veloituksetta katseltavissa.
Kirjaudu sisään nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi

Säiliöiden hengitysventtiilit Lue lisää