Kiitos kaikille Energia16- messuilijoille!
Messut ovat aina jännä paikka. Paljon esivalmistelua, miettimistä mitä ja miten ja kuinka. Kuinka paljon näkyy vanhoja tuttuja, kuinka paljon tulee uusia kontakteja.

 

Tänä vuonna Energia messut olivat meille erityisen jännä paikka, koska samalla launchasimme uuden yritysilmeemme, jota työstetty uuteen uskoon. Samana päivänä, kun messut pyörähtivät käyntiin, näkivät myös uudistuneet kotisivumme päivänvalon.

Uuden ilmeen myötä emme halua pelkästään viestiä uudesta värimaailmasta ja logosta vaan laajentaa asiakkaidemme, nykyisten ja tulevien, tietoisuutta miten laaja-alaisesti me voimme heitä palvella eri väliaineiden suhteen. Laiterepertuaarimme kuin soveltuu niin moneen muuhunkin kuin pelkkiin höyry- ja lauhdekohteisiin. 

Messut olivat jälleen kerran erittäin positiiviset meille, paljon vanhoja tuttuja, mutta myös hyvin uusia mielenkiintoisia kontakteja. Uusi ilmeemme otettiin myös teidän asiakkaiden puolesta hyvin vastaan ja uusien värien merkitystä mietiskeltiin moneen otteeseen.

Kolmen messupäivän jälkeen olen erittäin iloinen päivien annista, mutta myös väsynyt. On aina ilo nähdä teitä kaikkia ja jutella kanssanne. Moni meistä on kokenut messukävijä ja tietää sen tunteen kun torstai-iltana pääsee kotisohvalle makaamaan. Mikään ei ole sen voittanutta.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, seuraavia messuja odotellen!