Forza Italia- Venttiilimessut Italian tyyliin
Venttiilialan päätapahtumat ovat kieltämättä Achema sekä Valve World – unohtamatta Tampereen Energiamessuja :)

Viimevuosina on alettu järjestämään maakohtaisia venttiilitapahtumia alan ammattilaisille, ensimmäisenä tämän aloitti saksalaiset esitellen oman maansa venttiilitaidetta DIAM messuilla.

Tänä vuonna italialaiset venttiilituottajat löivät päänsä yhteen ja lopputuloksena oli Industrial Valve summit, eli (IVS). Kyseiset messut järjestettiin 26-28.5. Bergamon upean kesäisessä maisemissa Italiassa. Tapahtumaan oli saapunut suuri määrä italialaisia venttiilituottajia.

Messut olivat erittäin hyvin järjestetty ja noin 6000 kävijää vieraili messuilla kahden päivän aikana ja 35 % heistä oli muualta kun Italiasta. Suurin osa messukävijöistä oli kaasu- sekä öljyalalta, yhteisenä intressinä korkealaatuiset armatuurit.

Konwell vieraili messuilla pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidensa kutsusta. Päämiehistämme paikalla oli OMB jonka alaisuuteen kuuluu myös tytäryhtiö Fluicon. OMB tunnetaan parhaiten öljy- ja kaasualan venttiileistään. FEMA srl, jota edustamme oli myös messuilla. FEMA tunnetaan laajasti maailmalla LNG-, Cryoventtiilien johtavana pioneerina. Yhdessä OMB: n, FEMA:n sekä muiden päämiestemme tuoteportfolioilla Konwell tarjoaa kattavat ja toisiaan täydentävät ratkaisut LNG-/Cryoapplikaatioihin.

Näiden lisäksi käytiin mielenkiintoisia keskusteluja muutaman talon kanssa, joista varmaan kantautuu uutisia lähitulevaisuudessa:) Kokonaisuudessaan messut olivat kaikin puolin erittäin laadukkaat ja eivätkä varmasti jää viimeiseksi IVS-kokoontumiseksi.

Niin……ja kyllähän italialainen viini ja ruoka toimii edelleen :)