Welldone – Konwellin uusi asiantuntijajulkaisu ilmestynyt
Moni muistanee aikaisemman Konposti-nimellä ilmestyneen asiakaslehtemme. Turvataksemme tiedon kulun kaikissa kanavissa, päätimme alkaa tuottaa lehteä uudelleen. Tässä toimintaympäristön ja -tapojen muutoksessa olemme kuitenkin uudistaneet myös lehtemme

Asiantuntijajulkaisumme nimi Welldone on johdettu Konwell-nimestämme, jonka yksi merkitys on hyvin hoidettu lauhteenpoisto.

Haluamme tämän lehden sivuilla kertoa yhteisistä onnistumisista. Niistä hetkistä, kun voimme toisillemme sanoa: Well done! Tulemme nostamaan esiin kumppaneitamme niin yrityksinä kuin henkilöinä. Kerromme alan teknisestä kehityksestä ja uutuustuotteista. Lukijakuntamme on alansa ehdottomia ammattilaisia, joten laitamme tiedon kiertämään – yhteiseksi hyväksi.

Lehden päätoimittajana jatkaa markkinointipäällikkö Jouni Liimatainen. Sisällöntuotannosta vastaa Konwellin asiantuntijoiden kanssa Leka-Viestintä Oy ja ulkoasusta AD Susa Laine.

Lehti postitetaan asiakas- ja kumppanirekisterimme mukaisesti GDBR-tietosuojaa noudattaen. Lehti tulee ilmestymään vähintään kahdesti vuodessa.
Mikäli lehti ei ole pöydällesi jaettu, mutta toivoisit sen jatkossa saavasi, lisäämme sinut mielellämme lehden postituslistalle. Ota yhteyttä.

Tutustu lehteemme Welldone 1-2019

 

 

Yhteyshenkilö

Jouni Liimatainen
Markkinointipäällikkö