Konwell ja AEL koulutusyhteistyöhön
Konwell on vuosia toiminut luennoijana AEL:n kursseilla tuoden niihin oman erikoisosaamisensa. Hyvä yhteistyö sinetöitiin 13.2.2017, kun näiden kahden yrityksen välille solmittiin koulutusyhteistyösopimus, mikä tulee sisältämään mm. yhteistä erikoiskoulutustarjontaa teollisuuden tarpeisiin.


Toimitusjohtajat Kari Juntunen (AEL) ja Pia Heinänen (Konwell) allekirjoittamassa sopimusta.

AEL on tekniikan alan koulututtajana brändimäinen käsite Suomessa ja heidän koulutuksissaan käy vuosittain noin 17.000 opiskelijaa. AEL:n toimitusjohtaja Kari Juntunen kuitenkin muistuttaa, että koulutustarjonnan kanssa pitää koko ajan olla hereillä ja mukautua teollisuuden muuttuviin tarpeisiin. Koulutusyhteistyö Konwellin kanssa on osa tällaista muuntautumista. Vuosia jatkunut hyvä yhteistyö on osoittanut Konwellin ammattitaidon ja sitä haluamme hyödyntää jatkossa omassa koulutustarjonnassamme entistä enemmän, tiivistää Kari Juntunen.

Tarkoituksena on tarjota asiakkaille parempaa energialan koulutusta ja kokonaisvaltaista asiantuntijuutta. Ensimmäinen yhdessä toteutettava kurssi on höyry- ja laudeasiantuntijoille suunnattu käytännönläheinen koulutus marraskuussa Bremenissä Saksassa.

Myös Konwellissa yhteistyösopimus otetaan tyytyväisyydellä vastaan.  Yhtenä vahvuutenamme on yritykseen kertynut vankka tietotaito eri teollisuuden prosesseista ja tämän käytännön kautta saadun kokemuksen jaamme mielellämme innokkaille opiskelijoille. Konwellin koulutusvastaava Jussi Blom on ollut mukana kouluttajana erilaisilla AEL:n kursseilla ja on tyytyväinen heidän tapaansa järjestää kursseja. Tullessa koulutukseen voi luottaa, että fasiliteetit ovat kunnossa. Taustat on tehty ammattimaisesti ja lähtökohtaisesti koulutettavat ovat niin sanotusti tiedon janoisia. On sitten kouluttajan ammattitaidosta kiinni, miten oma osuus onnistuu, naurahtaa Jussi Blom.

Sekä AEL:ää että Konwellia yhdistää halu tehdä koulutustapahtuma miellyttäväksi kokemukseksi. Oppimisen ei tarvitse olla jäykistelyä. Päinvastoin - rento ilmapiiri lisää oppimishalukkuutta ja vuorovaikutteisuutta.