Vuosi 2020 on kohta takanapäin ja aika siirtyä uuteen, toivottavasti parempaan vuoteen 2021. Kukapa olisi vielä vuosi sitten uskonut, että Koronan tapainen pandemia tulee mullistamaan jokapäiväiset elintapamme ja kurittamaan talouttamme sekä uhkaamaan jopa terveydenhuoltomme kantokykyä.

Pandemian takia muutimme työskentelytapojamme pohjautuen hallituksen ja THL:n antamiin ohjeistuksiin. Koronasta huolimatta on ollut ensisijaisen tärkeää, että pidämme huolta asiakkaistamme, niin että he ovat poikkeusolosuhteista huolimatta saaneet asiantuntevan, täsmällisen ja nopeimman mahdollisen palvelun. Tästä myös suuri kiitos joustavasti ”korona-aikaan” sopeutuneelle henkilökunnallemme.

Yrityksenä Konwell täyttää parin vuoden päästä jo 40 vuotta! Näihin vuosiin on mahtunut monenlaisia lasku- ja noususuhdanteita. Yhtiön palvelumalli on myös aina perustunut aitoon kiinnostukseen asiakasta kohtaan sekä tinkimättömään tahtotilaan luoda asiakkaillemme tuntuvaa lisäarvoa. Edellä mainituista syistä, olemme aina työskennelleet pitkällä tähtäimellä. Vaikeista ajoista huolimatta, pitää fokus olla aina tulevaisuudessa ja kehityksen pyörät on pidettävä pyörimässä.

Näin ollen, on iso ilo kertoa teille, että olemme jatkaneet panostusta Konwellin-huoltotoimintaan. Toni Ristilä siirtyi Konwellin palvelukseen huoltopäällikön rooliin rakentamaan ja kehittämään Konwellin huoltopalveluita entistä terävämpään kuntoon. Tonin omista ajatuksista ja huollon kehityskuulumisista kuulemme varmasti pian lisää. Muistakaahan olla Toniin yhteydessä ja varata vuosittainen lauhteenpoistinten mittaus. Mutta älkää huoliko, kyllä me teitä tästä asiasta jossain kohtaa muistuttelemme. ?

Uudet ”pohjoistuulet” puhaltavat myös Oulun tienoilla! Avasimme Ouluun noin 1,5 vuotta sitten oman myyntikonttorin. Marraskuussa pohjoiseen miesvahvuuteemme liittyi myös Olli-Pekka Keränen, joka tulee vahvistamaan kasvollista asiantuntijatarjontaamme Pohjois-Suomeen. Olli-Pekalla on ennestään laaja kokemus venttiileistä ja erityisesti huoltoliiketoiminnasta.

Ystävät hyvät, ajat ovat olleet vaikeat, pysytään positiivisina, pidetään huoli toisistamme ja pysytään terveinä. Vaikeita aikoja seuraa aina paremmat. Se jos mikä antaa toivoa.

Parempaa uutta vuotta toivottaen,

- Konwellin Kaitsu!

 

  • blogipukisto
  • blogi