Valve World Expo 2014 -kuulumisia
Valve World Expo – suurimmat venttiilialan messut, joka kerää yhteen yli kymmenentuhatta kävijää noin 60 maasta. Näytteilleasettajia on kuutisen sataa noin 40 maasta.

Messuja on järjestetty vuodesta 1998 lähtien, ensin Maastrichtissa ja nyttemmin Düsseldorfissa. Myös Houstonissa ja Suzhoussa (Kiina) järjestetään Valve World messuja.

Konwell osallistuu messuille vieraana, sillä useat päämiehemme ovat messuilla edustettuina. Parin päivän aikana tapasimme noin 15 päämiestämme ja lukuisia muita uusia tuttavuuksia.

Maailma on nykyään internetissä ja sieltä useimmiten uutuustuotteet tulevat esille. Messut ovat hyvä paikka tehdä ensikontaktia mahdollisten uusien venttiilitalojen kanssa ja siitä edetä pikku hiljaa kohti tehdasauditointeja. Hyviä esimerkkejä tällaisista kohtaamisista aiemmilta vuosilta on esim. Armatury Group ja Arako, jotka ovat meille tätä nykyä tärkeitä yhteistyökumppaneita.

Messu-uutisia meidän päämiehiltämme:

AG on saanut tehdaslaajennuksen loppuun ja uudet koneet käyttöön. Tämä näkyy mm. hitsattavien kiilaluistien toimitusaikojen lyhenemisenä. Nyt PN 40 -kiilaluistit on saatavissa heti varastosta tai parissa viikossa. Hintaetua on saatavissa valetuilla hitsauspäillä, jotka ovat rtg-kuvattuja.

ChemValven kanssa olemme tehneet yhteistyösopimuksen, joka takaa meille mm. yksinmyyntioikeuden vaimennettuihin kaksoisläppätakaiskuihin. Näitä edelleen kehitämme yhteistyössä tehtaan kanssa. ChemValven mielenkiintoinen uutuus on lautastakaiskuventtiili, jossa ei ole epästabiilia aluetta. Lue aiheesta lisää nettisivuilta

Ari Armaturen on laajentanut varoventtiilien kokoluokat DN250/300 asti.

Kuvassa vasemmalla Dietmar Röhrmann, Kai Heinänen, Jussi Blom, Dino Magi, Jari Ruotsalainen, Silke Böwe, Pia Heinänen ja Matti Vastamäki

CMO:n levyluistit ovat Konwellin toimitettavissa, kuten myös FEMA S.r.l. cryoventtiilit. Kai Heinäseltä on saatavissa lisätietoja Konwellin LNG-venttiilitarjonnasta.

Lisäksi tapasimme useita muita päämiehiä messuilla ja ehtihän sitä käydä joulumarkkinoillakin Glühweinia nauttimassa. Alla ja ohessa muutamia kuvia messupäivien annista.