Paperi- ja selluteollisuus on aina ollut liiketoimintamme keskiössä, sillä tehtaiden prosesseissa höyryllä on vankka sija. Samalla kun tuoteportfoliomme on laajentunut myös muihin prosessiväliaineisiin, niin myös kosketuspintamme metsäteollisuuteen on kasvanut. Tätä esittelemme osastollamme 6m51 PulPaper messuilla toukokuussa Helsingissä.

Unohtamatta kuitenkaan perustuotteitamme, joista mukaan otamme Ari Armaturen säätö- ja sulkuventtiilit, sekä Gestra lauhteenpoistimet. Nämä ensisijassa höyryn ja lauhteen energiatehokkaaseen hallintaan.

Sen sijaan prosessia mahdollisesti tukkiville väliaineille tuomme osastollemme AZ Armaturenin pehmeätiivisteiset tulppaventtiilit sekä Sistag Weyn ainutlaatuisella leikkaustekniikalla varustetut levyluistiventtiilit.

Esillä ratkuisuja myös operoinnin turvallisuuteen

Samalla kiinnitämme asiakkaidemme huomion prosessiturvallisuuteen sekä operointiystävällisyyteen. Edustamallamme Sofiksella onkin tässä laaja tarjonta. Esimerkiksi Interlock venttiililukitusten avulla voidaan luoda laitokselle sekvenssejä ja estää ns. hanskavirheet. 
 Easy Drive kaukokäytön avulla voidaan venttiilin operointi tuoda taipuisten kaapelien avulla sinne missä se on turvallista tehdä.
 VPI rajapaketit puolestaan soveltuvat myös kiertyväliikkeisiin, jo olemassa oleviin venttiileihin, antaen luotettavan auki-kiinni tiedon venttiilin asennosta valvomoon.

Tuotteet paketoidaan palveluilla

Laajentuneesta mittaus- ja huoltopalvelusta kerromme mielellämme, näyttäen esimerkkejä mm. säännöllisen lauhteenpoistinhuollon eduista konkreettisin esimerkein. Sekä myös Suomen parhaasta höyry- ja lauhdekoulutuksesta, alkujuurille palataksemme.
 
Rekisteröidy kävijäksi ja tule moikkaamaan