”Elämme mielenkiintoisia aikoja, ystävä hyvä”
Tulin tuossa pohtineeksi, kuinka paljon yksittäinen kalenterimerkintä saattaa pitää sisällään.

”Lauran muutto” kuulostaa uuvuttavalta iltapuhteelta, mutta jos Laura on oma tytär, joka muuttaa kotoa ensimmäiseen omaan asuntoon, on se myös vanhemmille melkoinen taitekohta elämässä. ”HYKS klo 13.00” voi merkitä rutiinikäyntiä lääkärillä, tai todella suurta muutosta henkilökohtaisessa elämässä.

No aina ei onneksi näin dramaattista, mutta kuitenkin runsassisältöistä. Kuten omassa kalenterissani sinänsä simppeli kolmen päivän merkintä viikolle 43 – ”ENERGIA”. Sotkuinen, uhkaavasti lähestyvä, mutta innolla odotettu merkintä pitää sisällään lähes vuoden kiihtyvällä tahdilla tehtyä duunia. Tarkoituksemme on nimittäin julkaista tuolloin uusi www-sivustomme sekä esitellä uusi ilmeemme. Uuden www-sivuston tarkoituksena on yksinkertaisesti parantaa sivuston löydettävyyttä.

Vuosien saatossa Konwell on kasvanut komponenttitoimittajasta laitekokonaisuuksien toimittajaksi, höyry- ja lauhdeventtiilit ovat saaneet rinnalleen energiakaasuihin sekä muihin prosessien väliaineisiin tarkoitetut venttiilit; lauhteenpoiston mittauspalvelut ovat laajentuneet energiakartoituksiksi ja tekninen konsultaatio energiaratkaisuiksi. Jatkossa tuotevalikoimamme jakautuu kolmeen osaan käytettävän väliaineen mukaan. On se perinteinen höyry ja lauhde, on kaasu- ja polttoaine (mikä pitää sisällään myös kryogeeniratkaisut) ja on kategoria muille prosessiväliaineille, kuten palamattomat nesteet ja kaasut.

Sivustoon liittyvät tuotetekstit on kirjoitettu kokonaan uusiksi, niin että avaamme jokaisen tuotteen ja tuoteryhmän kohdalla sen etuja ja toivottavasti näin helpotamme laite- ja komponenttivalintaa. Myös linkkauksia lisätiedon saamiseen on lisätty ja tullaan lisäämää – sekä aiheeseen liittyvää kuvamateriaalia, kuten Youtube-videoita.

Toinen sivuston ulottuvuus on palveluiden nostaminen tuotteiden rinnalle periaatteessa samalle arvotasolle. Näin siksi, että asiakastyytyväisyystutkimuksissamme asiakkaamme ovat nostaneet vahvuuksiksimme korkealaatuisten tuotteiden lisäksi palveluiden joustavuuden ja teknisesti korkean tietotason, joka on tietysti perua henkilökunnan vaihtumattomuudesta.

Palvelukonseptimme on kuitenkin jatkuvasti kehittynyt, laajentunut ja syventynyt. Perinteinen mittauspalvelu on saanut rinnalleen laajamittaisen mekaanisen ja automaatiohuollon, joka kellonaikoja katsomatta tekee venttiilihuollot silloin kun asiakkaallemme sopii. Yrityksen tietotaitoa on jalostettu laajamittaisesti mm. koulutuspalveluihin, joista on hyvä mainita erikseen uusi energiakaasuihin keskittyvä ”Liekki” -koulutus marraskuussa. Webinaarit ja ehkä osaltaan nämä blogit ovat osa uutta brändiämme. Unohtamatta sosiaalisen palvelun kanaviamme Facebookia, Twitteriä (@Konwell) ja ennen kaikkea LinkedIniä.

Uuden ilmeen myötä haluamme korostaa arvojamme, jotka kirjattiin ensi kertaa uuteen brändikäsikirjaamme. Niitä ovat asiantuntijuus, palveluasenne, yhteenkuuluvuus ja ehkä hieman abstraktimpi ”päästellään höyryjä.”
Tervetuloa Tampereen Energia messuille 25. –27.10.2016 kertomaan, kuinka nämä termit kuvaavat toimintaamme teidän silmissänne. Mutta vähintäänkin käykää tuolloin katsomassa uusia sivujamme ja pohtimassa, olivatko ne kaiken hehkutuksen arvoisia.

 • blogiputkisto
 • Energiakaasut
 • Energiamessut
 • höyry
 • Kenttälaite
 • Konwell
 • Kryogeeni
 • lauhde
 • lauhdeketut
 • Prosessi
 • Tampereen Energia-messut
 • Teollisuusventtiilit
 • Venttiili
Bloggaajan muut kirjoitukset