Yleiskurssi Labra (kevät 2022) Loppuunmyyty

Keväällä 2022 pidettävä yleiskurssi LABRA on kattava tietopaketti höyry- ja lauhdejärjestelmistä monilla käytännön esimerkeillä. Koulutettavia kannustetaan tietojen jakamiseen ja aktivoidaan opetukseen mukaan. Teoria havainnollistetaan workshop-, ryhmätyö- ja laboratorioharjoituksilla.

Hyödyt ja sisältö

Koulutuksessa käydään läpi höyryn ja lauhteen muodostuminen ja hyödyntäminen sekä opitaan valitsemaan ja huoltamaan lauhteenpoistimet. Pohdimme järjestelmissä esiintyviä haasteita ja toisaalta haemme energiatehokkaita ratkaisuja. Koulutettavat oppivat ongelmanratkaisumalleja. Teoriaoppi kerrataan ja sovelletaan käytäntöön mitä tuli opittua-osioilla, workshopeilla ja laboratorion avulla.

Höyrynkierto-osio antaa kokonaiskuvan prosessiventtiileistä ja säätölaitteista. Workshopissa harjoitellaan mitoitusohjelmien käyttöä ja ryhmätyöharjoitteessa mitoitetaan ja valitaan paineenalennusaseman laitteet. Lopuksi opitaan virtaus- ja energiamittauksen perusteet ja valinnan rajoitteet. Koulutukseen osallistujat saavat Ari MyValve-mitoitusohjelman itselleen.

Koulutuksesta hyötyvät

Kurssi soveltuu monipuolisuutensa ansiosta kaikille aiheesta kiinnostuneille ammattiasentajasta
teollisuuslaitoksen asiantuntijaan.  Kurssilaisten lähtötaso kartoitetaan etukäteen ja huomioidaan koulutuksen aikana.

Lue lisää koulutuspakettiemme taustoista Konwell-koulutustarjotin blogista

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 30 pv ennen kurssia. Peruutuksista 14 pv ennen kurssia laskutamme 50 %. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme kurssihinnan kokonaisuudessaan kuten myös kokonaan peruuttamatta jätetyt kurssit

  • Ruosilantie 10, 00390 Helsinki
  • 4.5.2022–6.5.2022
  • 3 päivää
  • 1265,-/henkilö/kolme päivää €
    + alv 24%
Kouluttajat
Ville Autio
Aluemyyntipäällikkö Keski- ja Pohjois-Suomi