Welldone asiantuntijajulkaisu 1-2020 ilmestynyt
Korona-kevään keskelle ilmestyneen asiantuntijajulkaisumme teema on sattuvasti turvallisuus. Mutta käsittelemme asiaa lehdessämme useasta näkökulmasta. Puhumme laiteturvallisuudesta, ammatillisesta osaamisesta ja ennakoimisesta. Turvallisuus ei ole yksittäinen toimenpide vaan kokonaisuus. Tavallaan arvovalinta.

Päämiesesittelyssä meillä on lehdessä saksalainen Protego, joka on erikoistunut suurten tankkisäiliöiden hengitysventtiileihin ja liekinestimiin. Niiden kohdalla puhutaan ennenkaikkea ennakoimisesta. Puhutaan ikäänkuin vakuutuksesta, jos jotain sattuu.

Huono vakuutus antaa valheellisen turvallisuuden tunteen.

Yhteistyökumppaniesittelyssä meillä on lehdessä suunnittelutoimisto Pinja, joka on tullut monelle tutuiksi nimien Descal ja Protacon kautta. Lassi Jääskeläinen Pinjalta avaa suunnittelutoimiston, laitemyyjän, laitevalmistajan ja loppukäyttäjän yhteistyötä, missä maalina on loppukäyttäjän silmissä paras teknistaloudellinen ratkaisu. Mika Pöyry STR Tecoililta vahvistaa asiaa loppukäyttäjän näkökulmasta.

Omaksi vahvuudekseen Konwell näkee sisäisen korkean ammattitaitomme. Lehdessä esittelemme yhden työntekijämme, teknisen asiantuntijamme Matti Toikan.

Lue digilehti Welldone 1-2020

Se lähetään myös printtiversiona asiakasrekisterimme henkilöille.
Mikäli lehti ei ole tullut, tai haluat useamman numero, ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteyshenkilö

Jouni Liimatainen
Markkinointipäällikkö