Voin suositella - ja olen jo suositellutkin :)
 
Voin suositella - ja olen jo suositellutkin :)

Syksyn LABRA-koulutus järjestettiin 5.-7.10.2016. Tupa oli taas täynnä ja osallistujat ympäri Suomen kuten ennenkin.  Borealis, St1, Neste, ExxonMobil – petrokemian talot sopuisasti rinnan. Steris, Norilsk, Pöyry, Wahterus, Pori Energia, Altia, Valio, Vapo ja Vantaan Energia antoivat osaltaan erinomaisia näkökulmia keskusteluun, mikä lähtikin nopeasti käyntiin.

Voin suositella – ja olen jo suositellutkin ☺

”Hyvää oli helppous asiakkaan näkökulmasta, tullaan vain paikalle koulutukseen ja te hoidatte loput (kuljetukset, yöpymiset jne.) Koulutuksen sisältö oli todella opettavainen ja asianmukainen. Koulutuspäivät oli suunniteltu hienosti, tarpeeksi lyhyet jaksot ja sopivasti pidettiin taukoja. Ja ennen kaikkea leppoisa ja rento tekeminen, ei jännitetty turhaan.”

”Koulutus sisältö oli laaja, mutta hyvällä esitysrakenteella todella mielenkiintoiseksi tehty. Kouluttajat olivat tosi hyviä ja päteviä. Vapautunut tunnelma yrityksessänne edisti hyvin nopeaa sopeutumista koulutus tilanteeseen.”

”Asiapitoinen kolme päivää ja ainakin itselle henkilönä, jolla ei juurikaan kokemusta höyry/lauhdepuolelta ole koulutus antoi erittäin hyvän peruspaketin teoriasta ja toimintaperiaatteista järjestelmistä. Kouluttajat osaavat hommansa (tai ainakin sellaisen kuvan jättivät :) ) Mielenkiinto ja keskittyminen säilyi. Ja vaikka sanottu että koulutus hyvinkin asiapitoinen paketti niin se kuitenkin rakennettu sopiva pilke silmäkulmassa mikä osaltaan pitää osallistujat skarppina”

No pakkohan siinä pieni pilke on silmäkulmassa olla, sillä jos ajattelee kolmipäiväistä teoriakurssia aiheesta höyry- ja lauhde, niin mikä voisi olla tylsempää…

”Koulutus oli saatu kiinnostavaksi kouluttajien rennolla asenteella. Oikea-aikaiset tauot saavat jaksamaan koulutustilanteessa. Työpajat olivat myös mielenkiintoisia. ”

”Olette osanneet luoda välittömän ilmapiirin. Tärkeä oppimisen kannalta!”

Myös interaktiivisuuden, yhteisen keskustelun merkitystä haluamme aina korostaa, sillä kuten tiedämme, niin laitoksen koosta riippumatta höyry- ja lauhdeprosessi on aina samanoloinen.

”Hyvää oli asiantuntevuus, asioden käsittelytapa, koulutuksessa olevien henkilöiden kuunteleminen ja heidän mielipiteiden kuuntelu, porukat uskalsi kommentoida ja antaa vastauksia eikä "hävennyt" vaikka ei olisi 100% oikein iis kannustava tapa kouluttaa ja käydä asioita yhdessä (! ) läpi.”

Tällä kertaa kurssilaisemme (17 kuulijaa) antoivat kurssista perinteisen kouluarvosanan 9,12!
Ja palautekyselyyn vastanneista 100% sanoi suosittelevansa kurssia kollegoilleen.

”Kaikin puolin järjestelyt oli loistavat. Voi lämpimästi suositella. Ja on jo suositeltukin. ?”
 
Suosituksissa on aina puolensa. Kouluttajien silmissä ne nostavat ennakko-odotuksia, mutta tässäkin yritetään olla ”parhaimmillamme paineessa. ? ”