Veloitukseton etäkoulutus liekinestimistä ja hengitysventtiileistä

Keskiviikkona 6.5. klo 9:30-10:30, Teams sovelluksella.

Koulutuksessa läpikäydään molempien laitteiden toiminta ja valintaan liittyviä asioita.

Liekinestimen tehtävä prosessilaitteessa on estää mahdollisen syttymän meneminen sinne, minne sen ei missään tapauksessa haluta menevän. Estää katastrofitilanne. Koulutuksessa keskustelunaomaisesti läpikäymme liekinestimen toimintaperiaatteen ja pohdimme mitä seikkoja tulisi tulisi huomioda niin suunnittelussa, hankinnassa, mutta myös kunnossapidon näkökulmasta.

Hengitysventtiilin, eli säiliön yli-/alipaineventtiilin tehtävä on estää suuren tankkisäiliön rikkoutuminen paineen vaihdellessa esim täyttöjen ja pumppausten yhteydessä. Näissä venttiileissä käytettävät matalat asetuspaineet asettavat venttiileihin oman haasteet. Tässä koulutuksessa käymme asiaa läpi sekä suunnittelun että huollon näkökulmasta.

Esimateriaalina koulutukselle sopii hyvin uusi asiantuntijajulkaisumme Welldone 1-2020, missä läpikäymme osin samoja asioita kuin koulutuksessa käymme. Sillä erotuksella, että koutuksessa hyödynnämme Protegon ohjelmaa, minkä avulla pääsemme esittelemään toimintaa konkreettisemmin videoiden ja animaatioiden avulla.

Koulutus toteutetaan Teams alustalla, mikä mahdollistaa myös vuoropuhelun. Otamme mielellämme kysymyksiä ja pohdintaa kesken esityksen ja myös etukäteen lähetyt kysymykset ovat kullanarvoisia. Puhutaan siitä näkökulmasta, mistä koulutukseen osallistuvat ihmiset haluavat puhuttavan.

Homma toimii niin, että lähetätte Jouni Liimataiselle (jouni.liimatainen@konwell.fi) toiveenne osallistua koulutukseen. Hän lähettää teille kutsun ja kutsun mukana olevasta liinkistä pääsette mukaan itse koulutukseen. Sen pitäisi onnistua vaikkei teillä olisi Teams sovellusta asennettuna koneellenne.

Tervetuloa lauteille!

Yhteyshenkilö

Jouni Liimatainen
Markkinointipäällikkö