Tampereen Energia-messut 23.-25.10.
 
Tampereen Energia-messut 23.-25.10.

Olemme mukana - tottakai!

Osastomme A711. Tervetuloa moikkaamaan!

Esillä tuttuun tapaan laaja valikoima teollisuusarmatuureja, joista tänä vuonna nostamme muutaman ns. kärkituotteksi

ARIn kolmoisepäkeskeisen metallitiivisteläppäventtiili
Ari Armaturen toi oman metallitiivisteläpän markkinoille reilu kymmenen vuotta sitten, minkä jälkeen mallivalikoima on kasvanut suosion myötä. Tänä päivänä nimelliskoot nousevat DN 1200 saakka, niin DIN kuin ASME mitoituksella – uutuutena class 600 (PN63/100). Ja nyt myös hitsausyhtein, kuten messuilla olevasta DN 400 mallikappaleesta voitte todeta.

Kutsumme teidän pohtimaan miksi kolmoisepäkeskeisyys on useissa prosesseissa kiistaton etu, mutta myös miten eri tavoin kolmoisepäkeskeisyys saavutetaan. Arin filosofiassa läppä ei saa hangata tiivistepintaa, vaan painautua sitä vastaan suoraan ja pehmeästi, jotta tiiviste ei turhaan kulu.

Ari Zetrix kolmoisepäkesko läppäventtiilille on saatavissa kattava todistusvalikoima – mm. Firesafe todistukset.
 

KÜHMEn kaasuturbiinin hätäpikasulkuventtiili


Teollisuusprosesseissa normaalisti kaikki sujuu hyvin ja hallitusti, mutta häiriöitäkin väistämättä sattuu. Tämäkään ei ole hallitsematonta, kun prosessi on suunniteltu niin, että häiriötilanteissa prosessin toiminta on ennalta suunniteltua ja komponentit toimivia.

Hätäpikasulku on yksi tärkeimpiä venttiileitä, kun ajatellaan prosessin äkillistä häiriötä.
Ja vielä tärkeämmäksi se nousee, jos vaaditaan venttiililtä hyvää tiiveysluokkaa, nopeaa sulkuaikaa, kattavia todistus- ja dokumentaatiokokonaisuutta ja ennen kaikkea alhaista elinkaarihintaa.
Siis toimivuutta ja taloudelisuutta.

Osaltollamme on KÜHMEn pikasulkuventtiili kytkettynä paineilmaverkkoon. Valmiina testiin.

 GESTRAn säteisporrassuutinventtiili
 
Kun prosesseissa paineet ovat alhaisia, on sen hallitseminen varsin helppoa. Sen sijaan, kun paineet kasvavat, nousee myös venttiilin teknisten ratkaisujen arvo. Eritoten silloin kun paine-ero venttiiliin yli on kymmeniä, jopa sata, kaksi sataa baaria. Tällöin haasteena löytää paitsi pitävä venttiili, niin myös sellainen, jonka huoltoväli olisi mahdollisimman pitkä.

Gestran ZK säteisporrassuutin venttiiliä on leikkisästi myös ongelmanratkaisijaksi kutsuttu. Sillä on nimittäin Suomessa(kin) korvattu useita sulku- ja säätöventtiileitä, joissa prosessiolosuhteet ovat olleet perinteiselle venttiiliratkaisulle liian haastavat.
Meillä on osastollamme mukana käsikäyttöinen ZK 29 venttiili, minkä toiminta-ajatus pohjaa, muiden säteisporrassuutinventtiilien tavoin siihen, että venttiilin sisällä paine pudotetaan portaittain ja tuodaan paineen hallinta ns. normaalitasolle.

Näytteillä myös muuta venttiiliarsenaalia, sekä uutuuttamme Lauhdevettä...

Lataa messulippusi tästä linkistä.
 

Yhteyshenkilö

Jouni Liimatainen
Markkinointipäällikkö