”Täysi kymppi” – Kaasu- ja polttoainekurssi LIEKKI täytti odotukset
Kaasu- ja polttoainejärjestelmiä käsittelevä LIEKKI-kurssi järjestettiin 12.–13.4.2023 jälleen kerran onnistuneesti. Loppuunmyyty koulutus täytti osallistujien odotukset ja kirvoitti varsin hyvää palautetta. Osallistujat antoivat kurssille yleisarvosanaksi 9,5 (4–10).

Konwellin LIEKKI-kurssi 2023

Vuonna 2016 ensimmäisen kerran pidetty LIEKKI on kaksipäiväinen kurssi, jonka käyneet ymmärtävät paremmin kaasu- ja polttoainejärjestelmiä sekä tuntevat polttoainevirtojen hallintaan tarvittavat venttiilit, mitta- ja turvalaitteet. Kurssilla hankittu osaaminen parantaa laitoksen turvallisuutta ja käytettävyyttä.

Tämän kevään kurssilla käytiin läpi keskeisiä laitteita ja pohdittiin niiden laatu-, elinkaari- ja energiatehokkuusnäkökulmaa. Lisäksi painotettiin oikeanlaisten laitevalintojen tekemistä, johon vaikuttavat mm. materiaalitodistukset ja tarpeen tullen vierailut laitevalmistajien luona.

Erinomaista palautetta kurssilaisilta

Lähetimme kurssin jälkeen osallistujille palautekyselyn, jonka tulokset olivat varsin positiiviset.

  • Kurssin yleisarvosana: 9,5 (asteikko 4–10)
  • Järjestelyjen onnistuminen: 4 (asteikko 0–4)
  • Aiotteko suositella koulutusta yrityksessänne muille henkilöille: Kyllä 100 %

Kurssin onnistuminen näkyi myös osallistujien antamassa avoimessa palautteessa:

”Kokonaisuus oli täysi kymppi. Olen osallistunut paljon erilaisiin koulutuksiin, joten koen olevani kokemusasiantuntija.”

”Hyvä keskusteluilmapiiri, oli hyvä käsitellä asioita asiantuntijoiden kesken koulutuksen aihepiirien tiimoilta. Järjestelyt erinomaiset.”

”Käytännön esimerkit toivat lisää ymmärrystä laitteiden toiminnasta.”

”Kurssi täytti varsin hyvin ennakko-odotukset. Painotuksena polttoaineiden loppukäyttäjien näkökulmaa kuten pitikin.”

Seuraava LIEKKI keväällä 2024

Ilmoittautuminen ensi kevään kaksipäiväiselle LIEKKI-kurssille on auki. Koulutus järjestetään 10.-11.4.2024 Konwellin Helsingin toimitiloissa.

Tutustu kurssin sisältöön ja ilmoittaudu.

 

P.S. Järjestämme yrityksille myös räätälöityjä TUIKKU-kursseja, jotka voidaan pitää asiakkaan omissa tiloissa sopivana ajankohtana. Lue lisää.

Yhteyshenkilö

Matti Toikka
Laatupäällikkö