Konwell ja korona tilannepäivitys 31.3.
Olemme läpikäyneet tärkeimmät päämiehemme ja kartoittaneet koronan vaikutukset heidän toimintaansa.

Konwell edustaa vain eurooppalaisia venttiilivalmistajia ja kuten uutisista olemme voineet lukea, on Keski-Eurooppa nyt epidemian keskiössä. Tehtaat ovat saamamme ilmoituksen mukaan siirtyneet vuorotöihin, jotta mahdolliset tartunnat rajoittuisivat vain pieneen joukkoon työntekijöistä.

Yleiskuva on, että tuotanto jatkuu niin normaalina kuin se näissä olosuhteissa voi olla.

Raaka-ainevarastot ovat verrattain hyvällä tasolla ja etenkin saksalaiset toimittajat kestävät tilanteen hyvin, mikäli tilanne ei jatku tällaisena erityisen pitkään. Italialaisista toimittajistamme osa on saanut poikkeusluvan pitää tehtaan käynnissä maata koskevista rajoituksista huolimatta, mutta sieltä suunnasta saattaa viiveitä esiintyä mm. taottujen venttiilien suhteen. Muista maista, ja pienemmiltä toimijoiltamme, emme ole kuulleet erityisen poikkeavia uutisia heidän toimitusvalmiudestaan.

Ylimääräisissä, tehtaan ulkopuolisilla tehtävissä tarkastuksissa, on juuri tällä hetkellä eri käytäntöjä. Osa tehtaista ei salli ulkopuolisten juuri nyt tulla tehtaalle. Myyjämme konsultoivat tästä rajoitteesta tapauskohtaisesti.

Rahtiliikenne on toiminut tähän saakka kohtuullisen hyvin.

Konwellin toimistolla on edelleen perusmiehitys ja keskus vastaa numerosta 09-8946480.

Osa myyjistä ja tilaustenkäsittelystä tekee töitä etänä. Myyjät tavoittaa parhaiten kännykkänumeroista
Varaston osalta olemme siirtyneet toistaiseksi kaksivuorojärjestelmään, jotta mahdollinen sairastuminen ei laajenisi koko varastohenkilökuntaan välittömästi.
Asennus- ja huoltopalvelumme toimivat toistaiseksi normaalisti.

 

Yhteyshenkilö

Pia Heinänen
Toimitusjohtaja