HEROSE tuo laadukkaat kryoventtiilit Konwellin valikoimaan
Olemme aloittaneet yhteistyön HEROSE GMBH:n kanssa Suomessa ja Baltiassa.

Kai Heinänen, Dirk M. Zschalich ja Pia Heinänen-Alasaari sopivat Konwellin ja HEROSEN yhteistyöstä

HEROSEN erityisosaamista ovat kryogeenisiin prosesseihin sopivat istukka-, säätö-, takaisku-, kiilaluisti- ja varoventtiilit sekä täyttöjärjestelmät. Suomessa laitteiden käyttäjiä ovat yritykset, joiden prosesseissa virtaa LNG tai muu nesteytetty kaasu, kuten vety tai typpi.

Kumppanuus laajentaa merkittävästi tuotetarjontaamme kaasulaitteiden ja kylmien väliaineiden venttiilien osalta. HEROSE on 150-vuotias perheyritys, jonka toiminnan kulmakivinä ovat samat arvot, jotka ohjaavat Konwellin toimintaa: laadukkaat tuotteet, oman alan asiantuntijuus ja asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen.

Ensimmäinen vierailu HEROSEN luokse tehtiin lokakuussa. Se vakuutti energiakaasujen myyntipäällikkömme Jari Ruotsalaisen valmistajan laadusta.

”Kävin paikan päällä tutustumassa HEROSEEN. Vaikuttavin asia, johon kiinnitin huomiota, oli HEROSEN omistautuminen kylmien olosuhteiden venttiiliosaamiseen ja tuotantotiloihin. HEROSE on moderni venttiilivalmistaja ja taattua saksalaista laatua”, Ruotsalainen kertoo kokemuksistaan.

 

Vetykäyttöön soveltuvat materiaalit

Vety on helposti syttyvä kaasu, joka vuotaa herkästi läpi. Vetykäyttöön soveltuvilta venttiileiltä vaaditaan siis korkeinta tiiveyttä ja turvallisuutta. HEROSEN käyttämät valumateriaalit sekä väliaineen kanssa kosketuksissa olevat materiaalit ovat läpäisseet useita vetyhaurastumistestejä. Materiaalin valinta on pitkän prosessin tuotos laadun takaamiseksi.

HEROSEN venttiilit vedylle

Materiaalit kestävät myös kylmyyttä erinomaisesti. Vedyn kuljettaminen on helpointa nestemäisessä muodossa, jolloin se pitää viilentää -253 celsiusasteeseen, mikä vaatii venttiileiltä paljon. HEROSEN venttiilit on suunniteltu jopa -269 celsiusasteen käyttölämpötiloille. Se riittää erinomaisesti vedyn vaatimuksiin.

”HEROSE-kumppanuuden myötä pääsemme tekemään yhteistyötä alan parhaiden ammattilaisten kanssa ja voimme syventää ammattitaitoamme”, Konwellin toimitusjohtaja Pia Heinänen-Alasaari sanoo.

Olemme aloittaneet HEROSEN tuotteiden myynnin. Ensimmäiset tuotteet toimitetaan asiakkaille alkuvuodesta 2024.

Ota yhteyttä. Avaamme mielellämme lisää HEROSEN venttiilitarjontaa.

Yhteyshenkilö

Jari Ruotsalainen
Myyntipäällikkö, energiakaasut